Пастиране

p

Имате още въпроси

Не се колебайте да се свържете с нас, за да отговорим на всико, което искате да разберете.
Контакти

Боядисване на кожа е процес за възстановяване оригиналния цвят и структура на салона или волана без да се налага претапициране. Придава перфектна визия без опасност от изцапване, лепнене, износване и всякакви дефекти. Професионалните материали, които използваме позволяват да дадем 2г. гаранция за извършените в Cosmos Detailing Garage услуги. 

Боядисване и възстановяване на кожа

Чрез патентована технология за тониране на цветове и многослойно нанасяне на течен каучук  постигаме перфектни резултати. Връщаме перфектния вид на кожата без да се налага скъпо струващи интервенции от тапицер – подмяна на кожа и конци.

Експерт, който боядисва кожата на кола

При кожи с цепнатини и напуквания се налага интервения със специални запълващи грундове. Подготовката преди процеса на боядисване е решаваща за перфектния вид. Използването на лакове предназначени за автомобилни салони придават висока защита от износване и протриване. Боядисването на кожа възстановява фабричния вид на автомобила.

Високо качество и гаранция от 2г.

Негорими материали с висока износоустойчивост

Без опасност от пренасяне на боята върху дрехи и ръце

Боядисани или чисто нови кожени елементи се третират с допълнителен слой лак. Тази процедура удължава живота на кожата два пъти и я предпазва от износване. Позволява изключително лесно почистване от бъдещи замърсявания, има антистатичен ефект и предпазва цвета от избледняване.

Пастиране на автомобил

от 350лв

Този пакет включва:

Детайлно измиване на екстериора

Премахване на всякакъв вид замърсявания 

Облепяне на гумени уплътнения, пластмаса и стъкла

Пастиране и полиране до постигане на оптимален ефект без да застрашаваме структурата на лаковото покритие

Обезмасляване и подготовка за защитно покритие 

Какъв е процесът?

 

Боядисването на кожени седалки е специален процес, при който се възстановява цвета и качествата на кожата. Ето някои стъпки, които трябва да бъдат спазени:

 

 • Почистване на седалките. Използвайки мека кърпа и специален почистващ препарат за кожа, за да се отстрани прахта и мръсотията от повърхността на кожата. След като се уверим, че седалките са напълно сухи, продължаваме с процеса.
 • Избираме боя за кожата. Използваме висококачествена боя за кожа, която се тонира по оригиналния цвят на седалките за максимално добър ефект.
 • Кожата се обезмаслява и следва нанасяне на боята. Използвайки специализиран бояджийски пистолет се нанася тънък слой боя.
 • След като боята изсъхне добре може прожеса с боядисване да се повтори, ако резултатът не е безупречен. След постигане на перфектен вид се преминава към следваща стъпка
 • Прилага се защитен слой. След като боята е изсъхнала, можете да се нанесе защитен слой върху кожата на седалките, за да я предпазим от износване и замърсяване. Използват се специални препарати за импрегнация и защита на кожа.

След като завършат тези стъпки, ще можете да се наслаждавате на обновените си кожени седалки. Винаги е добре да потърсите помощ от професионален бояджия.

Кои фактори влияят на боядисването на кожа?

 

Преди да боядисате кожените си седалки, е важно да вземете под внимание някои други фактори, които могат да повлияят на резултата на процеса:

 

 • Проверете състоянието на кожата. Ако кожата на седалките е много износена или протрита, то боядисването може да не доведе до желания резултат. В този случай, може да е по-добре да претапицирате седалките, вместо да ги боядисвате.
 • Изберете правилната боя за кожа. Внимавайте да изберете правилната боя за кожа, която ще използвате. Не всички бои за кожа са съвместими с всички видове кожа, така че е важно да изберете боя, която е предназначена за типа кожа на вашите седалки.
 • Тествайте боята на малка част от кожата. Преди да започнете да боядисвате цялата повърхност на кожатал. Тествайте боята на малка и невидима част от седалките, за да видите дали ще има някаква реакция или промяна в цвета на кожата.
 • Подгответе повърхността. Преди да започнете да боядисвате, уверете се, че повърхността е добре обезмаслена и почистена.

След като сте взели предвид тези фактори и сте подготвили всичко необходимо, можете да започнете да боядисвате кожените си седалки.

Защо да се доверим на специалисти?

 

Има няколко причини да се доверите на специалисти, когато става дума за боядисване на кожени седалки:

 

 1. Професионалните бояджии имат опит и знания за правилното боядисване на кожени седалки. Те знаят как да подберат правилната боя за вида кожа на седалките ви, как да избегнат проблеми като напукване и обезцветяване на кожата, как да решат евентуални проблеми по време на процеса на боядисване.
 2. Професионалните бояджии разполагат с необходимите инструменти и оборудване за боядисване на кожа. Те използват висококачествени бои и препарати, които не само ще подобрят външния вид на седалките ви, но и ще продължат живота на кожата.
 3. При боядисването на кожени седалки от професионалисти имате гаранция за качеството на услугата. В случай на недостатъци или проблеми след процеса на боядисване, специалистите ще бъдат отговорни да ги отстранят без допълнителни разходи за вас.
 4. Накрая, ако имате ценни кожени седалки, може да е по-добре да се доверите на професионални бояджии, за да не рискувате да ги повредите или да ги обезцветите.

Въпреки че самостоятелното боядисване на кожени седалки може да е възможно, е важно да знаете как да го направите правилно, за да избегнете нежелани резултати. Ако нямате опит или не сте сигурни във вашите умения, то е по-добре да потърсите професионална помощ.

 

Препоръчваме да се почиства коженият салон на автомобил редовно, за да се запази в добро състояние и да се предотвратят появата на замърсявания и дехидратация. Това ще предпази седалките от обезцветяване, напукване и протриване на кожата.

Пастиране или корекцията на лака е процес на трайно премахване на повърхностни драскотини, следи от холограми, зацапване, петна и други несъвършенства в боята на вашия автомобил. Това е сигурен начин да върнете цвета към оригиналния му блясък!

По време на пастиране, ние отрязваме от повърхностния слой на лака с дебелина до няколко микрона, за да го направим възможно най-гладък и лъскав.

Кога колата се нуждае от пастиране?

Ако автомобилът ви не изглежда лъскав или забелязвате драскотини, които влияят на цялостния вид, може да помислите за корекция на лака. Нормално е цветът да е по-малко жив с течение на времето. Износването е нормално – дори автомивките могат да допринесат за това. 
Ние можем да помогнем колата ви да изглежда отново ярка и лъскава – като нова!

Единственият сигурен начин да премахнете несъвършенствата в боята на вашия автомобил е с процеса на пастиране на боята, една от нашите специалности в Cosmos Detailing Garage. Корекцията на боята включва използването на богат набор от машини, полиращи пасти и гъби. Напълно коригирано превозно средство, когато се гледа на пряка слънчева светлина, ще показва само истински отражения и няма да се виждат с невъоръжено око никакви холограми, драскотини или петна.

Детайлно почистване на екстериора

Постоянен контрол при процеса на пастиране

Корекция на лака до максимално перфектен вид на лака 

Обезмасляване и подготовка за защитно покритие

 Често пъти са необходими няколко етапа на полиране, за да се постигне пълна корекция. Първият етап е най-абразивен, а последният е много фин . По-дълбоките драскотини се отстраняват в първия етап на пастиране и след това се отстраняват по-леките повърхностни ожулвания. Последният етап е полиране – така придаваме допълнителен блясък и дълбочина на цвета.

Пастиране на автомобил

от 350лв

Този пакет включва:

Детайлно измиване на екстериора

Премахване на всякакъв вид замърсявания 

Облепяне на гумени уплътнения, пластмаса и стъкла

Пастиране и полиране до постигане на оптимален ефект без да застрашаваме структурата на лаковото покритие

Обезмасляване и подготовка за защитно покритие 

p

Имате още въпроси

Не се колебайте да се свържете с нас, за да отговорим на всико, което искате да разберете.
Контакти