Интериорно почистване

Какво е нежно за пране на салон и интериорно детайлно почистване? Това е правилната и деликатна грижа за всеки детайл в автомобила.
Използваме най-деликатните химикали за кожа, пластмаса, мокет, стелки и други интериорни материали.
Обработваме вентилационната система на автомобила със специални хипоалергенни препарати.
Ако имате нужда от пране на салона, полиране на интериорни елементи или просто дълбоко почистване – не се колебайте да се свържете с нас!

Пране на салон и детайлно почистване на интериора

Ние знаем как се почиства салон правилно и как да обърнем внимание на всеки детайл в купето. Услугата включва пране на всякакъв вид тапицерия с подходяща техника и професионални препарати, които гарантират качество. Напълно безвредни и безопасни за деца, животни и хора с алергии. 

Интериорен детайлинг – почистване на всички елементи и детайли в интериора на автомобила. По този начин ще върнем приятния аромат и чистота на  заводски автомобил. Техниката и препаратите, които използваме се подбират индивидуално според необходимостта и конкретния случай 

Пране на салон – текстил, кожа, алкантара и плюш.

Пране на мокет, стелки и багажник

Почистване на таван без опасност от провисване

Почистване на всички вуздуховоди, ниши и копчета в автомобила

Полиране на интериорни лайсни и дисплей

Импрегнация и подхранване на всички елементи в интериора

Интериорно почистване
249.99лв

Този пакет включва:

Пране на салон и дезинфекция

Почистване на всички ниши, копчета и вуздуховоди

Почистване на таван

Защита, подхранване и импрегнация на всички елементи в купето

Почистване на стъкла 

Какви са ползите от редовно интериорно почистване?

 

Имайки предвид колко много време прекарваме в автомобила си е от изключително значение той да бъде поддържан чист и приятен за ползване – не по-малко от техническата му изправност. Редовното почистване позволява много по-лесна поддръжка.

 

Предпазва елементите в интериора от захабяване и определено повишава стойността на автомобила при евентуална продажба.

 

Защо Cosmos са по-добри?

 

Единствената пречка за това един автомобил да се поддържа чист от страна на собствениците е липсата на време, подходящи продукти за почистване и необходимите условия, знания и тн.

 

Ето защо ние от Cosmos Garage използваме най-добрите препарати на пазара в зависимост от ситуацията и специфичните изисквания на клиента. Всички препарати са напълно безопасни за деца и животни, с антибактериален ефект и са щадящи към материалите в автомобила.

 

Част от марките на които залагаме са Gtechniq, Koch chemie, RR Customs, Chemical guys и др.  Богатият набор от техника като екстрактори, прахосмукачки, парочистачки и хидравлични уреди  Ни позволяват да сме сигурни в услугите си без компромис в качеството.