Брандиране на автомобили

Ние сме експерти в индустрията, които трансформират обикновени превозни средства в ефектни мобилни реклами, оставящи трайно впечатление. Ние от Cosmos Garage разполагаме с опитни специалисти в авто детайлинга, които със своя дългогодишен опит в брандирането на автомобили със самозалепващо фолио създават не само качествени, но и устойчиви на всякакви условия брандировки за вашия автомобил.

 

Използваме различни типове фолиа в зависимост от повърхността и частта от вашия автомобил, която желаете да бъде брандирана. Ние вярваме в качеството на материалите и се доверяваме на най-висок клас фолиа от световни марки, което ни помага да ви предоставим качествени и дълготрайни резултати.

Какво фолио използваме?

Използваме висококачествено полимерно фолио за прави и равномерни детайли. За лепене на 3D повърхности използваме каст фолио.

 

Грижим се повърхностите да са защитени и устойчиви (автомивка, одрасквания и др.), а нашите материали са проектирани да издържат на всякакви метеорологични условия и експлоатационният живот на самозалепващото се фолио да е възможно най-дълъг. С нашия иновативен и креативен подход към брандирането на превозни средства, вашият бизнес ще достигне до по-широка аудитория, както никога досега.

Предимствата на брандирани автомобили

Защо да брандирате кола?

Функционират като движеща се реклама, повишавайки видимостта на вашата компания и нейното послание.

Бюджетно е: При облепяне на кола с фолио, тя ще рекламира вашия бизнес дълго време без допълнителни разходи.

Ще достигнете до потенциални клиенти: Докато карате колата из града, вашият брандиран автомобил ще бъде видят от всеки минувач или шофьор.

Не е натрапчива реклама: За разлика от някои други маркетингови методи, брандирането на автомобили не дразни клиентите.

Изглежда професионално: Придава на вашият бизнес надежден и професионален вид.

Популяризира вашия бизнес: Хората са по-склонни да запомнят вашия бранд, ако сте брандирали автомобила си с привлекателна и запомняще се реклама.

Изгражда доверие: Потребителите са по-склонни да вярват на марка, с която често взаимодействат.

Лесно за промяна: Когато е необходимо, можете без усилие да промените или премахнете брандировката.

Екологично: Брандирането на автомобили е устойчив вид реклама.

p

Имате още въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас, за да отговорим на всичко, което искате да разберете.
Контакти

Каква е цената за брандиране на превозно средство?

 

Съществуват различни видове брандиране на коли според размерите и вида на рекламното послание. Можете лесно да изберете подходящия вид реклама въз основа на вашите

цели, мотивация и бюджет. Това се определя от редица важни елементи. Ключовото е кои части от колата желаете да бъдат облепени с фолио. Има значение дали превозното средство е лек автомобил със стъкла, микробус или автобус. В повечето случаи моделът също е важен.

 

При брандиране на автомобили в Cosmos Garage използваме различни самозалепващи фолиа. Използваме висококачествено полимерно фолио за изрязване на надписи (цветно фолио, от което се изрязват букви и лога) или ламинат за печатни стикери за лепене върху прави и плоски предмети. Ламинирането се използва върху стикерите с пълноцветен печат като правило.

 

При поставяне на самозалепващо фолио върху неравни 3D повърхности трябва да се използва Cast фолио, заедно с подходящия ламинат. Разтяга се и няма физическа памет, т.е. не се връща в оригиналната си форма и е доказано, че е един от най-добрите на пазара.

Цената варира в зависимост от вида брандиране на коли. Съществуват различни стилове на брандиране на автомобили, в зависимост от размера и вида на рекламното послание. Можете лесно да изберете подходящ вид реклама въз основа на вашите цели, мотивация и бюджет.

 

Изборът на материали, вид на брандиране и процесът на монтаж са важни елементи, които определят цената на брандирането на автомобили. Ние предлагаме разнообразни и качествени решения, за да отговорим на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Какви видове брандировка за автомобил има?

 

1. Simple – Име на фирма и фирмени контакти – обикновено се монтира на предните и/или задните врати, вратата на багажника и в редки случаи на предния капак.

 

2. Partly – Брандиране на части от превозно средство –  частичната обвивка е подходяща за по-обемна реклама. Представлява облепяне на автомобила с тематично изображение за вашия бизнес в допълнение към информацията за компанията. Ние използваме висококачествено каст фолио в тази форма на брандиране. При този метод можем качествено да покрием 3D неравностите, характерни за повечето автомобили.

 

3. Full – Цялостно фолиране на кола –  цялостно брандиране е подходящо както за нов, така и за вече утвърден бизнес. Можете да изберете дизайн, който не само хваща окото на вашите потенциални клиенти, но и трансформира идентичността на компанията в разпознаваема марка.

 

За тази цел се използва най-доброто налично каст фолио с подходящото ламиниране (обикновено гланц). Имаме опции за метално фолио, както и специфични текстури на ламината като лен, карбон и шагрен.

p

Готов ли си да брандираш автомобила си?

Свържи се с нас, за да уточним детайлите и да изготвим оферта.
Контакти

Кой ще направи дизайна?

 

Можем да брандираме автомобила по дизайн, създаден изцяло от вас. Възможно е и предоставяне на изготвен от нас проект. Дизайнерите на Cosmos Garage ще се погрижат да представят вашата фирма във възможно най-добра светлина, отговаряйки на всички стандарти. Ние превръщаме идеите в реалност.

 

Каква е процедурата по брандиране?

 

Нашата процедура за брандиране на превозни средства е бърза и лесна:

 

  1. Консултация: Вие споделяте вашите цели и предпочитания, а ние създаваме персонализирана стратегия за брандиране.
  2. Дизайн: Нашият креативен екип превръща вашата идея в реалност, създавайки дизайн, който привлича вниманието. Разбира се, можете да ни предоставите и изготвен от вас дизайн.
  3. Облепяне на колата: Нашите умели техници прилагат брандирането перфектно, гарантирайки професионален и качествен завършек.
Колко издържа фолиото, използвано за брандиране?

В зависимост от продукта, трайността на използваното самозалепващо фолио варира от 2 до 5 години.

Ще трябва ли да пребоядисвам колата си след сваляне на самозалепващо фолио?

Не, ние използваме фолиа със залепващо покритие, което прави отлепването лесно. Това елиминира опасността от грозни следи от лепило. Революционната технология на нашите фолиа позволява лесно премахване на фолиото дори на непрофесионалист.

Как да брандирам автомобилите си?

В Cosmos Garage работи екип от професионалисти с богат опит. Те ще ви осигурят висококачествени варианти за реклама на автомобили. Всичко, което трябва да направите, е да ни кажете на какъв е автомобилът, който искате да брандирате и каква част от него ще бъде облепена. С предварително изготвен от вас дизайн можем да извършим брандиране. Рекламните графики също могат да бъдат изцяло проектирани от нашите дизайнери.

Мога ли да брандирам повече от един автомобил?

Абсолютно! Предлагаме както брандиране на единични превозни средства, така и решения за брандиране на няколко такива на промоционални цени, за да отговорим на вашите специфични нужди.

Каква е наредбата на КАТ за брандиране на автомобили?

 

Почти всички собственици на фирми се възползват от възможностите за безплатна реклама върху работни автомобили. Добре е да се запознаете с указанията на КАТ за брандиране на коли и добавяне на рекламни материали, преди да започнете да фолирате автомобилите си. Основният цвят на превозното средство не бива да се заличава изцяло и трябва да е видим за служителите на КАТ. За да се спази тази разпоредба, задължително трябва да има поне една част от автомобила, която да е със запазен оригинален цвят. Например това трябва да бъдат два основни елемента, като таван или преден капак.

 

Най-добрият начин на действие е да се доверите на специалист, който е запознат с тези регулации, независимо дали ще облепяте ван, кола или друго превозно средство. Ние се придържаме към разпоредбите за брандиране на автомобили. Тъй като екипът ни извършва същинското плотерно изрязване и фолиране със собствен ресурс, база и без помощта на подизпълнители, качеството също е гарантирано. По този начин клиентите получават напълно цялостно и законно решение за автомобилното брандиране и дизайн на фолиото.

p

Получи безплатна консултация!

Готови ли сте да направите вашата марка още по-разпознаваема? Свържете се с нас днес за безплатна консултация и персонализирано предложение. Нека пренесем вашия бизнес към нови висоти чрез нашите изключителни услуги за брандиране на превозни средства.
Контакти